Angol könyvek, gyerekkönyvek

Igyekszünk több angol nyelvű gyerekkönyvet megismertetni a magyar gyerekekkel, hogy ők is lépést tudjanak tartani a világ külöböző pontjain élő kis olvasókkal. Könyveink motiválják a nyelvtanulókat, fejlesztik a szövegértést. Azonban ezeket az angol könyveket a felnőttek is használhatják a nyelvatnulásra. Eddig nem volt jó minőségű választék angol nyelvű gyerekkönyvekből hazánkban, külföldi oldalakról kellett rendelni, de felismerve az igényt rá már több sorozatot forgalmazunk.
Az Early Readers könyvsorozat mérföldkő a képeskönyvek és az olvasás között. A Let's Read! sorozat azoknak készült akik már 1-2 éve barátkoznak az angol nyelvvel. De a fiúk kedvencei Superman és Batman is már megérkezett a könyvesboltba. A lányoknak pedig tündéreink lehetnek a kedvenceik.
A könyvek a http://betuleves.eu oldalról kölöznek ebbe a webáruházba.
Nincs árucikk a kategóriában.
Vásárlói
értékelés »

Szállítási díjak, határidők

A szállítási díjak azon múlnak, hogy hová kéri a terméket, és a csomag milyen súlyú!


Házhozszállítás  • 0-2 kg-ig 1.255 Ft.

  • 2,1-5 kg-ig 1.455 Ft.

  • 5 kg felett 1.990 Ft.


Postapontra, postára szállítva  • 0-2 kg-ig 995 Ft.

  • 2,1-5 kg-ig 1.255 Ft.

  • 5 kg felett 1.685 Ft.


Foxpost csomagautomatába szállítva


Egységesen  989 Ft a szállítási költség minden esetben.


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti kosár megrendelése esetén!A rendelését a megrendelés visszaigazolása után átlagosan két munkanapon belül megkapja, át tudja venni.


 

 Kedvenc márkáink

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.