A most leadott megrendelések postázása csak 10.24-én tud megtörténni!

Kávéfőző, daráló márkáink

Olyan megbízható, ismert márkákat forgalmazunk áruházunkban amiknél biztosak vagyunk, hogy vásárlóink nem csalódhatnak és probléma esetén megoldást tudunk kínálni.

Szarvasi

A Szarvasi márkanévvel megvásárolható termékeket a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. gyártja. A cég jogelődje 1952-ben alakult Szarvason, magyar ipari termelő és kereskedelmi vállalkozás.

Hauser

A Hauser márkát a saját elképzelések megvalósításának lehetősége indította útjára 1991-ben a Hauser termékeket forgalmazó Avex Kft.-t. Az indulás óta változatlanul családi kézben lévő céget igazi family business-ként már a második generáció irányítja, de az alapelvek ugyanazok, mint amit az alapítók több mint két évtizede lefektettek: bizalom, munka, innováció és kiváló márkaérték. A vállalat számára kiemelten fontos az általa forgalmazott termékek megfelelő minősége, melyet teljes körű minőségirányítási rendszer bevezetésével tudnak nyomon követni. A termékei minőségét folyamatos ellenőrzi és ellenőrizteti: a meghibásodási arány nem éri el a 2%-ot.

Philips

A Philips egy holland multinacionális világítástechnikai és szórakoztató elektronikai termékeket gyártó cég. 1891-benEindhovenben alapították családi vállalkozásként.

 Bosch

Robert Bosch 1886-ban fektette le a később világszerte sikeres elektronikai vállalatának alapjait. Az ipari forradalom úttörőjeként már élete során nemzetközi sikerre vitte a céget. A Bosch háztartási készülékek ma már összesen 41 gyártóhelyről jutnak el a vásárlókhoz, több mint 60 leányvállalaton keresztül.

Vásárlói
értékelés »

 Kosár

Az Ön kosara üres.

A webáruház már 2013 óta működik!
Áruházunkban lehet bankkártyával is fizetni!

yatlutd7fvy6ew8oh15e.png

Szállítási díjak, határidők

A szállítási díjak attól függnek, hogy hová kéri a terméket, és a csomag milyen súlyú!

Házhozszállítás
0-2 kg-ig 1.255 Ft.
2,1-5 kg-ig 1.455 Ft.
5 kg felett 1.990 Ft.

Postapontra, postára szállítva
0-2 kg-ig 995 Ft.
2,1-5 kg-ig 1.255 Ft.
5 kg felett 1.685 Ft.

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti kosár megrendelése esetén!

A rendelését a megrendelés visszaigazolása után átlagosan két munkanapon belül megkapja, át tudja venni.


Postapont partner
9i0a15j2050tegd9d87m.png

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.