Kávék

A kávé ital az egyik legnépszerűbb élvezeti cikk, amit a kávé növény magjának feldolgozásával állítanak elő.  A kávé fő hatóanyaga a koffein. A káv két fajának terméséből készítenek kávét az arab kávéból (Coffea arabica) és a robuszta kávéból(Coffea canephora). A két faj környezeti igényei erősen eltérőek. Az arab kávé adja a jobb kávéalapanyagot, de kényesebb a robuszta kávénál, termesztése sok körültekintést és gondosságot igényel.

Sokan vannak aki nem tudják elképzelni a reggelüket egy csésze forró kávé nélkül. Mi is így vagyunk ezzel, de a jó kávéhoz nemcsak kávé kell! A kávéfőzők mellé szükség lehet kávédarálóra és tejhabosítóra is. Nálunk ezeket is megvásárolhatja. A Hauser márkájú termékekre pedig speciálisan 3 év garnciát kap.

Ha szarvasi kávéfőzőt, alaktrész keres és azt a mi oldalunkon nem találja meg akkor irány a http://www.szarvasikavefozok.hu webáruház, a szarvsi kávéfőzők és alkatrészek lelőhelye.

Vásárlói
értékelés »

Szállítási díjak, határidők

A szállítási díjak azon múlnak, hogy hová kéri a terméket, és a csomag milyen súlyú!


Házhozszállítás  • 0-2 kg-ig 1.255 Ft.

  • 2,1-5 kg-ig 1.455 Ft.

  • 5 kg felett 1.990 Ft.


Postapontra, postára szállítva  • 0-2 kg-ig 995 Ft.

  • 2,1-5 kg-ig 1.255 Ft.

  • 5 kg felett 1.685 Ft.


Foxpost csomagautomatába szállítva


Egységesen  989 Ft a szállítási költség minden esetben.


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti kosár megrendelése esetén!A rendelését a megrendelés visszaigazolása után átlagosan két munkanapon belül megkapja, át tudja venni.


 

 Kedvenc márkáink

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.