Rólunk

A kávézás szokása az egyik leggyakoribb tevékenység társas érintkezéseink során. Kávézunk amikor egy ismerősünkkel találkozunk, megiszunk egy kávét munka közben is, amikor szünetet tartunk. És a legtöbbünknek egy kávé mellől indul el a napja. Mindezek mellett a kávékínálás, a kávéfőzés a vendéglátásunkhoz is hozzá tartozik. Talán nincs is olyan háztartás ahol nincs valamilyen kávéfőző készülék. Az USA-ban került forgalomba az első elektromos kávéfőző készülék.

A kávé – mértékletes fogyasztás esetén – serkentő hatással van a központi idegrendszerre, a szívre, a véredényekre és vizelethajtó hatása miatt a vesékre is. A csersav stimulálólag hat az érrendszerre, kitágítja az érfalat. Valójában nem tart „ébren”: a koffein az idegrendszerben kifejtett hatása nem a fáradságot szünteti meg, hanem mesterségesen előállít egy olyan állapotot a fáradt szervezetnek, amit az ember élénkségnek, energikusságnak érzékel és így még órákat képes éber állapotban tölteni.

 

A jó kávéhoz más is kell!

A kávénk elkészítéséhez sok eszközt közül választhatunk, hogy igényeinkenk megfelelő (íz, lágyság, illat, zamat, stb.) módon tudjuk elkészíteni azt. 

Vállalkozásom többféle tevékenységi körrel foglalkozik, de a kávé iránti szenvedély arra késztetett, hogy azzal is foglalkozam amit úgy szeretek, így elkezdtem kapcsolatokat keresni nagykereskedőkkel, gyártókkal, hogy mindenféle a kávézáshoz szükséges eszközt be tudjak szerezni. Ezek során egyre inkább azt láttam, hogy tudok minőségi termékeket, megfelelő áron nyújtani a vevőimnek, így 2013 októberében megnyitottam a superwebaruhaz keretein belül a webshop-om. Mára ez lett a vállalkozás fő iránya, a fejlődés azóta töretlen. Mára további termékekkel bővítttük ez elérhető árucikkek sorát (pl.: kenyérsütőgép alkatrészek, kisgépek).

 

 

Vásárlói
értékelés »

Szállítási díjak, határidők

A szállítási díjak azon múlnak, hogy hová kéri a terméket, és a csomag milyen súlyú!


Házhozszállítás  • 0-2 kg-ig 1.255 Ft.

  • 2,1-5 kg-ig 1.455 Ft.

  • 5 kg felett 1.990 Ft.


Postapontra, postára szállítva  • 0-2 kg-ig 995 Ft.

  • 2,1-5 kg-ig 1.255 Ft.

  • 5 kg felett 1.685 Ft.


Foxpost csomagautomatába szállítva


Egységesen  989 Ft a szállítási költség minden esetben.


Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti kosár megrendelése esetén!A rendelését a megrendelés visszaigazolása után átlagosan két munkanapon belül megkapja, át tudja venni.


 

 Kedvenc márkáink

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.